top of page

Marina i Alejandra, cavalqueu per la festa sempre!El passat divendres 6 de maig, en el Teatre Auditori del Centre Social, vam acomiadar a les màximes representants de les festes falleres de la ciutat: Marina i Alejandra, i a les seues Corts d’Honor en la que teníem com a representant a la Senyoreta Noelia Vargas i Sánchez.

Els càrrecs 2016 Tania, María, Núria, Carlos i Rubén juntament amb Laura, Neus, Martín i Javier van fer pleitesia a les FFMM en aquest dia tan especial per a elles.

Una vegada fets els acomiadaments de les dues regines, era el torn de reconèixer en públic i front el món faller de la ciutat, el treball dels artesans guanyadors de cada secció. En aquesta ocasió, la nostra comissió va estar representada pel Taller Palacio i Serra. Luis Palacio va ser l’encarregat d’arreplegar aquest guardó.

Des d'aquestes línies, la Falla Oeste vol dir a Marina i Alejandra que han sigut unes representants a l’altura de la ciutat, a Noelia que ha estat una excel·lent representació de la nostra comissió en la Junta Local Fallera i en tots els actes als que ens ha representat i per últim però no menys important, agrair de manera molt enèrgica al nostre artesà Luis Palacio i al seu taller pel gran treball fet durant aquesta etapa amb nosaltres i en especial aquest últim any on junt a ells hem arribat al més alt del món de les Falles. Gràcies!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page