top of page

Cap de Setmana a Les RoquesLaura i Javier en el Nomenament de les FFMM de Les Roques

El passat cap de setmana va estar de festa el barri veí de Les Roques. El dissabte va ser el nomenament de les Falleres Majors de la Falla Les Roques, acte al que els nostres càrrecs Laura i Javier van assistir a aquesta cita tan especial per a aquesta comissió

. Per la nit va ser el torn d’acompanyar als festers del Carrer Trinitat, un dels més emblemàtics d’aquest barri. Laura i Javier van estar presents en el sopar i les celebracions que tenien preparades per aquest any els festers. Des de aquestes línies, agrair-vos el vostre tracte.

REUNIÓ GENERAL EXTRAORDINÀRIA

Aquest Divendres 27 de Maig a les 20:30h en primera convocatòria i a les 21h en segona, és celebrarà la Reunió General Extraordinària de la Falla. Important assistir. Lloc: Casal Pascual García.

DINAR AL CASAL: FIDEUÀ DE FOIE I BOLETUS

Dénia ha estat reconeguda com Ciutat de la Gastronomia per la UNESCO, i nosaltres anem a fer-li honor a aquest reconeixement. Aquest diumenge 29 de Maig els nostres fallers Jose Navarro i Jaime Tarin ens prepararan una fantàstica Fideuà de Foie i Boletus per a tots els qui ho desitgen.

El dinar tindrà lloc al Casal Pascual García i per tan sols un donatiu de 10E podràs gaudir d’un autèntic dinar de qualitat. No t’ho penses més i reserva ara mateixa enviant-nos un whatsapp o cridant-nos al telèfon 606 65 18 42, o si ho prefereixes pots reservar a través de la nostra web www.fallaoeste.com/contacte. T’esperem!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page