top of page

Cap de setmana creatiu!Vesprades Divertides: Benvingut Estiu

El passat cap de setmana va ser d'alló més creatiu per als fallers i falleres de l'Oeste. I és que a la nostra comissió la creativitat està a l'orde del día. El divendres va ser la segona jornada de les "Vesprades Divertides" per a la xicalla que amb el taller "Benvingut Estiu!" van confeccionar uns ventalls molt creatius i originals.

El diumenge 5 de juny, la comissió de la Falla Oeste va gaudir del primer dinar a la Carrossa. Aquest va tindre lloc a l’Espai Faller. Els assistents van gaudir d’una fantàstica paella convidats pels càrrecs 2017 i cuinada de la mà de Pepe Rubio i David Ivars.

A més, el dinar va servir per tal d’agarrar energia i forces i posar-se mà a l’obra en la confecció de la carrossa. Des d’aquestes línies agrair als càrrecs per la invitació i als cuiners pel seu treball.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page