top of page

Passarel·la Oeste 2016El passat dissabte 25, la Falla Oeste va celebrar la seua quarta edició de la Desfilada de Moda Infantil i Juvenil: Passarel·la Oeste 2016

La Falla va comptar amb la col·laboració de The Loft, Charming Denia, Hugui Boogui, Coqueta Moda Infantil, Coletas y Temptacions. A més, tota la desfilada va estar ambientada amb música de la mà del Dj Christian Blond, qui a més va ser el presentador.

La Plaça Valgamedios es va omplir de tots aquells assistents que van voler gaudir de la desfilada i vore les noves tendències. Una vegada va acabar la desfilada, els assistents van poder gaudir d’un fantàstic sopar, així com d’una vetlada acompanyada de música i amics.

Des d’aquestes línies volem agrair la col·laboració a tots aquells que van posar el seu granet d’arena i van aconseguir que la desfilada i el sopar posterior es dugueren a terme de la millor manera.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page