top of page

Dia del Faller 2016Dia del faller 2016

La setmana de Festes de Dénia va començar carregada per als fallers de la Falla Oeste.

El dilluns 11, tant fallers com falleres van gaudir d’un sopar, per separat, que ja va sent tradició, ja que any rere any, tant xics com xiques organitzen. L’endemà, es va celebrar el dia del faller. A les 9 del matí, tots ben vestits amb la samarreta grogueta, van quedar en l’Ajuntament per a començar eixe dia.

No van faltar les cucanyes, les rialles i per descomptat, l’aigua.

Per la nit, en l’acte que es va celebrar al Carrer La Via, els càrrecs 2016 van fer el traspàs de mandat cap a Neus, Martín, Laura i Javi. Els que vestint les seues millors gales, van gaudir de la nit. Eixe dia, la Falla Oeste va poder arreplegar tres premis: Cucanya gran de la Falla Saladar, Primer Premi del Concurs de Paelles i Premi a l’Esportivitat del Torneig de Futbol Faller.

A més de tot açò, la Comissió va poder gaudir, després de l’acte, d’uns fantàstics dolços en el casal convidats pels càrrecs.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page