top of page

Signatura de contractes 2017Signatura de contractes amb els artesans 2017

El passat dissabte 30 de juliol al casal Pascual Garcia vam poder compartir un fantàstic dinar al que van assistir els artistes dels nostres monuments gran i infantil per a les falles 2017.

Després de gaudir d’un excel·lents entrants de mar seguits d’un gaspatxo de marisc elaborat pel bar/restaurant Colom, els nostres càrrecs 2017, Javi, Laura, Martin i Neus, van passar a fer oficial la contratació dels nostres aristes: Sergio Gómez Ferrer, per al monument infantil, que s’estrena al nostre barri, i Palacio i Serra per al monument gran, seguint així amb la trajectòria dels darrers anys.


L’acte de la signatura de contracte va finalitzar ja ben entrada la vesprada, després de compartir un dia entre amics i estima per la nostra festa. Podeu coneixer més a fons als nostres artesans en "Benvingut Sergio. Renovem il·lusións."

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page