top of page

La festa de l'estiu!El passat dissabte 20 d’agost vam poder gaudir d’una nova edició de l’Oestefest amb fallers i amics de la Falla Oeste.

El dia va començar amb la música de la xaranga “Cachorras Band” que va animar a tots els assistents amb la millor música d’ara i de sempre. Després de ballar sense parar vam gaudir d’una paella boníssima preparada per Sisco Perles i Pepe Rubio, a qui volem agrair el seu treball i felicitar-los pel magnífic dinar que ens van preparar. Estava tan bo que no va sobrar ni un plat.

Quan ja teníem la panxa plena va arribar el moment del torneig de “Bubble Soccer Faller”. Els equips van començar a rodar pel camp, fent broma i gaudint d’un torneig que va sorprendre per la seua originalitat. Tant els jugadors com els assistents vam riure de valent amb l’espectacle.

A les 19 hores la xicalla de la falla es va posar les boles de joc per diputar el seu propi partit, on també van rodar i riure com els que més.

Després del mini torneig infantil, es va disputar la gran final entre els equips “Segway” i “Los Guerreros”, un partit molt igualat que va haver d’acabar amb el gol d’or marcat per l’equip de “Los Guerreros”, donant-los així la victoria del primer torneig de Bubble Soccer.

Per la nit la festa va continuar amb un abundant sopar de coques, pizzes, truites, pollastre al curry, carn amb tomaca i entrepans, entre altres, i les millors postres. I per acabar la gran jornada tots vam ballar amb la música de la nostra discomòbil particular.

Des d’aquestes línies volem agrair a tots la seua assistència, i a tots aquells que van fer possible amb el seu treball un any més celebrar la nostra festa de l’estiu.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page