top of page

24h de Marea GroguetaUn any més els fallers i falleres de la Falla Oeste van formar equip per poder participar al torneig de 24 hores de futbol sala faller organitzat per la falla Les Roques.

Dels quatre partits que disputava la falla, sols va acabar en derrota el primer d’ells contra la falla Paris Pedrera, que va estar molt igualat fins al final del partit que va acabar a favor dels rogets. El següent partit contra la falla Centro va acabar amb un igualadíssim resultat de 3-3 difícil de mantindre per l’alta intensitat del partit. Ja de bon matí va arribar el partit més divertit de tots, on els fallers i falleres de la falla Saladar i els nostres vam jugar de la manera més relaxada i divertida que vam poder acabant amb un resultat favorable a la nostra falla però amb un partit carregat de gols divertits i emocionants.

I ahí va acabar la nostra aventura futbolera d’enguany ja que no es va disputar l’últim partit del dia per no presentar-se l’equip rival i no ens vam classificar per a les semifinals.A les 17.30 hores Javi i Laura van jugar el tradicional partit de càrrecs on van passar una estona de germanor i diversió amb tots els càrrecs 2017.


La falla vol agrair la participació i col·laboració de tots els jugadors i fallers que van ajudar per aconseguir un any més participar en el tradicional torneig de futbol sala faller, i molt especialment a Isabel Cardona Reig i a Carol Jiménez Cardona pel fantàstic arròs al forn del que vam poder gaudir per a dinar al Casal i recuperar forces.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page