top of page

Homenatge a la PeregrinaAquest últim cap de setmana de setembre ha visitat la nostra ciutat la Mare de Déu dels Desemparats “La Peregrina” i la comissió de l’Oeste no ha faltat a aquest esdeveniment tan especial.

El dissabte al Port de Dénia esperant a la Verge estaven els nostres càrrecs, Javi, Laura, Neus i Martín, junt a altres fallers i falleres de la comissió que no es van voler perdre la seua arribada. Des d’ahí la van acompanyar a l’església Sant Antoni on es va realitzar el Besamans.

De vesprada la imatge va ser traslladada fins l’església de l’Assunció pel nostre president, junt a altres presidents i representants d’entitats festeres de tota la ciutat.

Per la nit van continuar els esdeveniments per als nostres càrrecs. Primer van assistir a Balèaria on, en la Casa de la Paraula, la falla Baix la Mar va oferir un reconeixement a Manuel Marco pels 50 anys dedicats a fer carrossa.

I per acabar un dia tan complet van acompanyar a la Falla Saladar en l’Acte de Nomenament dels càrrecs 2017.

Diumenge a les 11 part de la comissió s’ha concentrat a les portes de l’església de Sant Miguel per assistir a l’ofrena que s’ha celebrat en honor a la Mare de Déu. I per completar el cap de setmana, Javi i Laura han passat un gran dia a la falla Les Roques que celebrava un dinar de gaspatxo manxego al seu casal.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page