top of page

T'ho conte tot al CastellPresentació d'esbossos 2017

“Gran i majestuós castell s'alçava dalt del puig on hui sols queden les seues derruïdes parets, i a dalt de tot una finestra...”

Com conta la llegenda, enguany la Falla Districte Oeste presentarà els esbossos dels seus monuments infantil i grans en l’emblema més gran i majestuós de la nostra ciutat: el Castell. Ambdós monuments competiran en la màxima categoria de les Falles de Dénia per endur-se els guardons a les millors falles 2017 de la ciutat.


L’acte tindrà lloc dissabte 5 de novembre a les 12h en La Sala del recinte històric, un lloc emblemàtic de la nostra ciutat on fer públics les dues apostes de la comissió del barri de l’Oeste per al proper mes de Març. Comptarem amb la presència dels artesans del taller Palacio i Serra, encarregats de confeccionar un any més el monument gran i amb les il·lusions noves de repetir el guardó aconseguit l’any passat. També hi estarà present Sergio Gómez, artesà del monument infantil que s’estrena a la nostra plaça amb un currículum de nivell com els guardons aconseguits en les seccions especials de València i Alacant. Sergio, torna a Dénia en la màxima il·lusió i li donarem la benvinguda en el nostre castell.

Volem fer saber a tots els amants de les falles i de la nostra festa, que l’acte és públic i des de aquestes línies convidem a tots ells a sumar-se amb nosaltres en un dia tan especial per nosaltres. En finalitzar tindrem dinar a la Nau de Madrigueres (nau de Torres, antiga Toyota).

Dinarem un fantàstic arròs al forn en paella fet pel nostre amic Norberto García. El preu del dinar és de 10E i de 6E per als infantils. Confirmar assistència al dinar fent click ací, a través de Traca o a Gemma (606 65 18 42).

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page