top of page

Dinar de foto!Cuiners del gaspatxo

El passat dissabte 15 d’octubre la comissió de la Falla Oeste es va reunir per fer la foto oficial de l’exercici 2016/2017.

Aprofitant tan especial ocasió i després de fer-nos unes quantes fotos formals i algunes més divertides a les portes del Carrer Loreto, en el Casal Pascual García ens esperava un fabulós gaspatxo mariner que ens va oferir el nostre gran amic David Ramis, a qui volem agrair l’excel·lent dinar que ens va preparar.

Com no podia faltar i seguint la fantàstica tradició culinària cada cop més instaurada, tampoc va faltar la millor varietat de postres que va fer que el dissabte fos un dia dolç i animat per a tot aquell que ens va voler acompanyar.

Va ser un dia amb rialles, festa i bon ambient entre amics, famílies i els càrrecs d’altres comissions, a qui també volem agrair que ens acompanyaren en un dia tan especial per a la nostra comissió.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page