top of page

Assamblea GeneralDivendres 4 de Novembre del 2016 a les 20:30h en primera convocatòria i 21:00h en segona convocatòria tindrà lloc l'assamblea general extraordinària de l'Associació Cultural i Festiva Falla Districte Oeste en el Casal Faller Pascual García amb els següents ordes del día:

1.Informació i votació sobre la germanor fallera amb l'A.C. Falla Prado de Gandia i futures associacións.

2. Queixes veïnals.

3.Precs i preguntes.

Demanem la màxima assistència i puntualitat de tots els components de la comissió a l'assamblea.

Aquells que no pugen assistir, podràn votar amb el formulari DELEGACIÓ DE VOT que podeu descarregar-vos en l'apartat de descàrregues de la web. Aquest formulari ha de ser descarregat, completar-lo i enviar-lo a fallaoeste@hotmail.com fins el divendres 4 de Novembre del 2016 a les 17:00h sent vàlid únicament amb acusament de recepció o entregant-lo directament en el Casal el dia de l'assamblea.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page