top of page

Arriben els dies de l'Oeste



Els propers divendres 18 i diumenge 20 de novembre, la falla Oeste celebrarà les proclamacions i exaltacions de les seues màximes representants, Laura Rubio i Masià com a Fallera Major, i Neus Sánchez i García com a Fallera Major Infantil per a les Falles 2017.

Són dos dies molt esperats per a les seues protagonistes, on gaudiran de moments emocionants i inoblidables, i sorpreses preparades amb gran estima i dedicació. També per als seus presidents, Javi Jiménez i Cardona i Martín Ivars i Pastor seran dos dies molt especials carregats de nervis, rialles i grans moments, amb l'únic objectiu de que tot resulte perfecte per a tots.


I si importants i esperats són els dies de presentacions per als càrrecs de tota falla, igualment esperats i desitjats són per a tota un comissió. Fallers i falleres de totes les edats esperen, preparant les seues millors gales, eixos dies on tornen a fer la cercavila pels carrers de Dénia, es pengen les seues bandes i obrin boca per als tant esperats dies de falles. Alguns d’ells s’estrenen per primera vegada i sabran què es sent en dur la indumentària típica valenciana, tradició que mantenim viva al llarg del temps amb la nostra festa; altres no se n’adonaran per ser massa menuts, però els seu pares emocionats també voran la continuïtat de la tradició valenciana en els seus fills i filles. I tots ells compartint el sentiment de la falla, la festa i la tradició valenciana.


Dénia prepara’t, que la comissió vaquera farà soroll i ocuparà els teus carrers amb la música i la festa el divendres 18, perquè junt a Laura i Javi cremem i tornem a construir la màgia de les falles.Neus i Martin, feu volar els vostres somnis i gaudiu del vostre dia el diumenge 20 de novembre, la xicalla de l'Oeste estarà sempre al vostre costat i junts tot serà possible.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page