top of page

Amb “ELLA” i el betlem arriba el nadal a l'Oeste


El passat cap de setmana a la Falla Oeste vam voler ser dels primers en donar la benvinguda als Nadals amb diferents inauguracions. I ho vam fer amb com sempre, amb molta festa i alegria. El divendres dia 9, al Casal Pascual Garcia, vam tenir una nit de casal molt especial amb la inauguració del nostre Betlem particular, obra del pare del nostre president, Ángel Jiménez.


Càrrecs 2017 junt al Betlem

Els nostres càrrecs, Laura, Javi, Neus i Martín van ser els encarregats d'aquesta especial inauguració. Molts amics i fallers van admirar cada detall de l'espectacular treball de tan gran artista, que cada any crea escenes noves cuidant així tan especial tradició.


Detall del betlem

Continuant amb l'estima per l'art, dissabte, a la nau de Madrigueres, vam presentar l'escultura “Ella” que serà enguany el nostre pergamí. La creadora de tan magnífic treball, l'artista Maria Ángeles Pérez Sánchez, ens va explicar el significat de la seua obra:

Aquesta escultura pretén ser un homenatge a la feminitat, la sensibilitat que caracteritza i defineix la personalitat de cada dona, fent-nos diferents però iguals. Al llarg de la història, els diferents cànons de bellesa ens han ensenyat a estimar una imatge molt concreta de la dona segons l’època. No obstant això, aquesta escultura vol estar per damunt d’eixes imatges, per recordar-nos que només existeix una bellesa real i és el que fa que siguem com som.

Perquè el que defineix una dona no és el seu aspecte físic, sinó la seva força interior, la seva capacitat per emocionar-se, en definitiva, la seva habilitat per a sentir.


L'Artista del pergamí junt als càrrecs 2017

Per tancar la seua presentació, l'autora d'aquesta escultura ens va recitar un poema de Vicent Andrés Estellés dedicat també a les dones. I per concloure aquest cap de setmana d'inauguracions, vam celebrar el nostre tradicional sopar de Nadal, inaugurant així també les pròximes festes nadalenques.


Les FFMM de Dénia en l'acte del Pergamí 2017

Després del sopar, es va celebrar un bingo molt particular, de la mà de Neus, Martí, Laura i Javi, carregat de sorpreses i regals, i on no va faltar el millor ambient que sempre compartim a la nostra comissió. La festa va continuar amb la millor música, amb balls i rialles, fins la matinada. Des d'aquestes línies volem agrair la col·laboració de Segway, Alain Affelou, Estética Patricia Motilla, Temptacions, Abalorios i The Loft per les seues aportacions per al nostre Bingo Nadalenc.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page