top of page

La xicalla gaudeix del taller nadalencEl passat divendres 16 de desembre, i a pesar de que les condicions meteorològiques no eren les més favorables, molts xiquets i xiquetes de la comissió infantil de l’Oeste es van acostar al Casal Pascual Garcia per participar en el Taller Nadalenc que els esperava.

Al costat del nostre fabulós Betlem, es van seure tots els que van voler passar una vesprada divertida preparant dues figures per a decorar les cases aquestes festes. El primer taller va consistir en un arbre de Nadal fet amb diferents cercles verds de paper que es subjectaven amb una pinça de roba. Quan ja estava l’arbre, es decorava al gust amb gomets de colors i formes estelades, i una gran estrela daurada per a la part superior.

Quan van acabar la primera figura van preparar estreles per a penjar, amb diferents colors de fons i les van decorar amb els botons que tenien per casa. Una vegada acabat el taller, tots van gaudir d’un sopar al casal seguit de jocs de taula i festa per a tots.

Els nostres càrrecs infantils, Martín i Neus, van passar una estona fantàstica junt a la seua comissió.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page