top of page

Nomenaments 2017Arriba la quarta edició de la Gala i Sopar de Nomenaments de la Falla Districte Oeste. Serà el dissabte 4 de Febrer en els Salons el Poblet de Dénia. Com en les anteriors edicions, els fallers i falleres de la comissió elegiran als Nomenaments tant interns de la comissió com externs que reconeixen la tasca per la cultura fallera de l’Oeste i de les Falles en general.

Aquesta edició la Menció Externa 2017. s'atorgarà a Juan Bautista Sivera "El Moco" i en la gala que donarà inici a les 21:30h s'atorgarà la Menció Interna 2017. A continuació vos deixem el menú del sopar:

Aperitiu:

-Snaks

Entrants:

-Alvocat amb llagostins i emulsió de gingebre

Segon:

-Albergínia farcida a la navarresa

Principal:

-Vedella gallega amb suc de Chalotas i Pebre Rosa

Postre:

-Savarin de cafè i coulis de frambuesa

Bodega:

-Vins blanc i negre. Selecció del sommelier

PREU: Adults 27E i Xiquets 18E

Reserves al telèfon 606 65 18 42 (Gemma), Casal Faller Pascual García o contacte.


Entradas recientes

Ver todo
bottom of page