top of page

Putxero de benvinguda al 2017La Falla Oeste aquest passat dissabte 21 de gener, per fer front a les tempestes i oblidar-nos del fred per unes hores, va voler donar la benvinguda al nou any que acabem d’encetar amb un fabulós dinar. De la mà dels nostres fallers i amics Leo Castillo, Javi Montserrat, Sisco Perles i Quico Sentí tots els assistents van poder gaudir d’un espectacular putxero que aquests grans cuiners van estar preparant des de bon matí.

Finalitzat el dinar i per acompanyar la gran varietat de postres preparats per a tal especial ocasió, vam continuar aquest fabulós dia amb l’actuació de la xaranga Cachorras Band, que ens va fer ballar al ritme de la millor música.

I com ja s’havia animat tant la jornada i ningú tenia ganes de tornar a casa, la música va continuar fins a l’hora de sopar de la mà de la nostra particular discomòbil. Podem dir que un dia més la Falla Oeste va gaudir d’unes hores molt especials i divertides entre amics per a recordar.

Des d’aquestes línies volem agrair a tots els patrocinadors i col•laboradors de l’event la seua ajuda i aportació.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page