top of page

Assamblea Extraordinària



Reunits hui 29/1/17 a les 10:30 al Casal de la falla, s'ha decidit la lectura del reglament. Finalitzada l'assemblea a les 14: 15h, i veient que no s'han pogut fer lectura completa del reglament intern, obrim termini d'al·legacions des de hui fins diumenge 5/2/17 a les 23:59. Un dia després es reenviarà per email aquestes al·legacions. Després s'ha convocat:

ASSAMBLEA EXTRAORDINÀRIA FALLA DISTRICTE OESTE El proper divendres 3 de febrer de 2017, en primera convocatòria a les 20: 00h i a Segona convocatòria a les 20: 30h.

Ordre del dia:

1. Finalitzar la lectura del Reglament Intern.

És prega màxima Assistència. I per a la votació d'aquest Reglament, és decideix convocar:

ASSAMBLEA EXTRAORDINÀRIA FALLA DISTRICTE OESTE

És convoca als socis el proper diumenge 19 de febrer de 2017, en primera convocatòria a les 10: 30h ia Segona convocatòria a les 10: 45h.

Ordre del dia:

1. votació del Reglament Intern: a la votació només és llegirà el número i nom de l'article. Ja que la lectura ha sigut en les dues assemblees anteriors.

És prega màxima assistència. Aquells que no pugen assistir podeu descarregar-se el model "Delegació de vot" en fallaoeste.com/descarregues i enviar-lo a fallaoeste@hotmail.com

Una cordial salutació, Junta Directiva Associació Cultural i Festiva Falla Districte Oeste.

P.D .: Adjuntem esborrany del reglament intern que també podeu trobar a fallaoeste.com/descarregues i l'enviem per email, als correus electrònics oferits per cada soci en la fitxa d'inscripció.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page