top of page

Gala de Nomenaments 2017 de Falla OesteEl passat dissabte 4 de febrer el restaurant Salons El Poblet va acollir la 4a Edició de la Gala de Nomenaments que cada any celebra la Falla Districte Oeste per atorgar una menció especial externa i interna per la seua implicació amb la festa i la nostra falla.Enguany s'ha atorgat la menció externa a títol pòstum a Juan Bautista Sivera per tota la seua trajectòria i dedicació des de l'any 1969. Entre altres, de la seua vinculació a la falla es va recordar que, junt als seus amics, fou l'encarregat de contractar la banda «Los Claveles» que tants anys han estat part de la nostra comissió. També va patrocinar la nostra bandera que fins que no existia fins a aquest moment, creant el famós acte del Dia de la Bandera tan arrelat a la nostra comissió. I a més, va ostentar el càrrec de president l'any 1973/1974, que no va poder finalitzar degut a la mort de son pare. La seua dona fou l'encarregada d'arreplegar el premi que emocionada va agrair aquest reconeixement que la seua estimada falla li ha dedicat.El moment més esperat de la nit va arribar amb l'entrega del premi intern, que enguany ha estat atorgat al nostre faller i amic Siso Perles Signes. Faller des de l'anys 1973, fou president infantil en 1976, i passà a la comissió gran en 1985. En 2008 fou president junt a la seua filla com a fallera major infantil. A més, durant tots aquestos anys ha tingut càrrecs en la delegació d’esports, de pergamins i de festejos. Sisco no va poder dissimular la seua cara de sorpresa i va dedicar unes simpàtiques paraules d'agraïment a pesar de que no sol ser massa donat a fer discursos.

Per a finalitzar l'acte, els càrrecs de 2016, Tania Carrió, Rubén Flores, Maria i Nuria Vayà i Carlos Alcalà, van fer entrega dels pergamins als nostres càrrecs 2017: Javi Jiménez, Laura Rubio, Neus Sánchez i Martín Ivars.

Després de l'acte tots els assistents van gaudir d'un magnífic sopar, finalitzant la nit amb la millor música de la mà de la xaranga Cachorras Band.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page