Gala de Nomenaments 2017 de Falla OesteEl passat dissabte 4 de febrer el restaurant Salons El Poblet va acollir la 4a Edició de la Gala de Nomenaments que cada any celebra la Falla Districte Oeste per atorgar una menció especial externa i interna per la seua implicació amb la festa i la nostra falla.Enguany s'ha atorgat la menció externa a títol pòstum a Juan Bautista Sivera per tota la seua trajectòria i dedicació des de l'any 1969. Entre altres, de la seua vinculació a la falla es va recordar que, junt als seus amics, fou l'encarregat de contractar la banda «Los Claveles» que tants anys han estat part de la nostra comissió. També va patrocinar la nostra bandera que fins que no existia fins a aquest moment, creant el famós acte del Dia de la Bandera tan arrelat a la nostra comissió. I a més, va ostentar el càrrec de president l'any 1973/1974, que no va poder finalitzar degut a la mort de son pare. La seua dona fou l'encarregada d'arreplegar el premi que emocionada va agrair aquest reconeixement que la seua estimada falla li ha dedicat.