top of page

Llibret 2016: Conta la llegenda...Diniu. Hemeroskopeion. Daniya. Dianium. Dénia.

Tota llegenda té alguna cosa de realitat. Nostra ciutat compta amb un bagatge històric molt ric del que podem sentir-nos orgullosos. Des de Diniu fins a l'actual Dénia, han sigut milions de persones les que han viscut, han passat, s'han emocionat i s'han enamorat de la nostra terra.

En aquest periode han transcorregut un fum de històries i contalles que han acabat convertint-se en llegendes úniques que tracten sobre nosaltres, la nostra terra i la nostra forma de ser. L'equip de llibret de la Falla Oeste 2017 ens tenen preparat una xicoteta contalla transofrmada en llibret que molt prompte vorà la llum.

Un equip integrat per Jessica Garcia, Aina Adam, Alba Giner i Valentín Alcalà que han contat amb personatges tan rellevants com Inma Campos, Àlex Turksema, Marco Di Trana, Maria Angelez Pérez Sánchez, Vicent Martí La Peña, Luce Marisa Marchi Negri, Frederike Hildegard Ott o Maria del Carme Sellés, entre altres.

Presentació:

DIVENDRES 3 DE MARÇ en el Casal Pascual García 20h Entrada lliure

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page