El carnestoltes arriba al Casal!El passat divendres 10 de febrer al casal Pascual Garcia, la nostra comissió infantil va poder gaudir de l’últim taller d’aquest exercici faller d’una manera molt didàctica i divertida. De la mà de la nostra amiga Patricia Motilla, que ja en anteriors ocasions ens ha ofert tallers molt interessants de maquillatge, la nostra xicalla va estar aprenent i practicant una gran varietat de maquillatges per a les pròximes festes de Carnestoltes que s’aproximen.


A més, els nostres càrrecs 2017, Javi, Laura, Neus i Martín, també van fer de models per al taller i van fer riure a tots els assistents amb el resultat tan sorprenent aconseguit. Després de les obres d’art aconseguides pels nostres xiquets, tots vam gaudir com cada divendres d’un magnífic sopar i una nit de casal ben festiva.

Des d’aquestes línies, volem agrair a tots la participació i l’esforç per l’èxit aconseguit als tallers, i en especial, a Patricia per aquest últim taller del què tots hem pogut gaudir.

#2017 #vespradesdivertides #taller

Entradas Recientes

Ver todo