top of page

El carnestoltes arriba al Casal!El passat divendres 10 de febrer al casal Pascual Garcia, la nostra comissió infantil va poder gaudir de l’últim taller d’aquest exercici faller d’una manera molt didàctica i divertida. De la mà de la nostra amiga Patricia Motilla, que ja en anteriors ocasions ens ha ofert tallers molt interessants de maquillatge, la nostra xicalla va estar aprenent i practicant una gran varietat de maquillatges per a les pròximes festes de Carnestoltes que s’aproximen.


A més, els nostres càrrecs 2017, Javi, Laura, Neus i Martín, també van fer de models per al taller i van fer riure a tots els assistents amb el resultat tan sorprenent aconseguit. Després de les obres d’art aconseguides pels nostres xiquets, tots vam gaudir com cada divendres d’un magnífic sopar i una nit de casal ben festiva.

Des d’aquestes línies, volem agrair a tots la participació i l’esforç per l’èxit aconseguit als tallers, i en especial, a Patricia per aquest últim taller del què tots hem pogut gaudir.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page