top of page

Conte contat, conte acabat? #LlibretOeste17El passat divendres 3 de març, la Falla Oeste va fer la presentació del seu Llibret 2017 al Casal Pascual García. Sota el títol "Conte contat, conte acabat?" el llibret d'enguany és un recull de llegendes del nostre territori que presenten d'una manera diferent i original tota l'activitat fallera de l'exercici 2016-2017.


Els nostres càrrecs 2017, Javi, Laura, Neus i Martín van estar molt atents al llarg de tota la presentació, així com tots els assistents que no es van voler perdre cap detall del que van explicar Jessica, Aina i Valentin sobre els continguts i procés d'elaboració del seu treball. Entre altres aspectes, van destacar que tot el treball de recerca, redacció, disseny i maquetació ha estat elaborat per membres de la comissió, el bon ambient de treball que han compartit i la il•lusió i estima amb què s'ha fet aquest llibret.

Des d'aquestes línies volem agrair a totes les persones que han col•laborat i participat en el nostre llibret d'enguany les seues aportacions i el temps dedicat.Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page