top of page

44 Anys de BanderaEl passat diumenge 5 de març la Falla Oeste va celebrar el seu 44é Dia de la Bandera. A les 10.30 hores tota la comissió es van reunir a la Plaça on veurem en uns dies les primeres figures del seus monuments. Després d'arreplegar a Laura i a Neus, va començar el seu recorregut pels diferents districtes fallers de la ciutat, començant per les màximes representants de Dénia, Inés i Mar als baixos de l'Ajuntament, i finalitzant de nou al nostre barri per celebrar l'acte oficial del Dia de la Bandera.

L'acte va transcórrer amb l'habitual imposició de banderins dels càrrecs 2017, Javi, Laura, Martín i Neus, seguits de les Falleres Majors de Dénia i la regidora de festes, Eva Ronda. A continuació van pujar les noves incorporacions de la nostra comissió, començant pels més menuts. Finalitzat ja l'acte, els nostres càrrecs van donar pas a la primera mascletà de les falles 2017, i en acabar tots els assistents van poder gaudir de cacaus, tramussos, vi i cervessa al carrer Moncada.


Per celebrar el seu 25é aniversari, els màxims càrrecs d'aquell any, Alicia Pastor i Manuel López Beltrán van convidar a tota la comissió a una fabulosa paella.

I la festa va continuar de vesprada amb inflables per a la comissió infantil i un deliciós berenar de xocolatada i coques dolces. Ningú volia que la festa acabara perquè vam poder gaudir del millor oratge entre amics, fallers i un gran ambient.

Des d'aquestes línies volem agrair a tots els assistents la seua participació i convidar a tots a gaudir de les Falles 2017.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page