top of page

Millors aparadors 2017El jurat de presentacións i aparadors tant grans com infantils de les Falles de Dénia 2017 ha decidit que el nostre aparador "Fes volar els teus somnis" i "Cremem i tornem a construir la màgia de les falles" hajen estat els millors de les falles de la nostra ciutat.

La creació gran va estar dissenyada per Noelia Vargas amb l'ajuda de Paula Llinares, Sonia Martí i Marta lledó s'ha endut el màxim guardó que atorgen les falles de Dénia als aparadors grans.

La creació inmfantil dissenyada per Eli Ochoa amb l'ajuda de Valentín Alcalà, Tania Carrió, Cristina Reig, Cristina Benvante i Maria Perles s'ha endut el màxim guardó que atorgen les falles de Dénia als aparadors infantils.

A més el nostre casal es va endur la menció especial per l'escenografia, espectacle, guió i animació així com vam arreplegar els premis de Cau, Mig i 600. També destacar que la nostra fallereta Elena va ser guanyadora de millor presentadora infantil de les Falles 2017.

Des de aquestes línies volem agraïr als artistes la seua dedicació per fer possible un aparador tan original i creatiu que ha obtingut el premi merescut. Som de l'Oeste!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page