top of page

Som la millor Falla de Dénia 2017Un any més de la mà de Palacio i Serra hem tocat el cel de les Falles de Dénia aconseguint per segon any consecutiu els màxims guardons de les Falles de Dénia. Com si d'un conte és tractara, així han estat les falles 2017 per a la Falla Oeste.

L'inici del conte va començar passat per aigua pero aquest fet no ens va llevar cap il·lusió perqué el treball, l'esfroç i el sentiment d'una comissió tan gran com la nostra pot en tot i així s'ha demostrat. Les falles han estat tot un reconeixement al treball fet durant 365 dies per continuar mantenint a la Falla Districte Oeste on és mereix: en el més alt!


Començant per la comissió infantil, Sergio Gómez ens va plantar "Històries de Titelles", una joia de monument infantil que a pesar de ser valorat pel jurat com a 3er Premi de Secció Especial Infantil podría haver estat mereixedora dels màxims guardons de les Falles a Dénia per la qualitat de cada una de les peçes que formaven aquest conte, aquesta preciosa composició que va agradar i molt a la multitud de visitants que han passat per la Plaça.


Per la nit va ser el torn de la comissió gran. Amb l'obra "T'ho Conte" i valorada per molts com una de "les millors falles mai plantades a Dénia" el jurat ens atorgava els màxims guardons de les Falles de Dénia:

- 1r Premi de Secció Especial de les Falles de Dénia

- Millor Falla de Dénia per l'Ajuntament de Dénia

- Millor Falla de Dénia per Junta Centra Fallera

- Millor Falla de Dénia per la Generalitat Valenciana

a més vam aconseguir endur-nos:

- Premi Enginy i Gràcia de la Secció Especial

- 1r Premi de Crítica Medioambiental

- Premi a la Millor Escena

- 3er Premi de Llibret

Des de ací agrair a tots i cada un dels components d'una comissió valenta, treballadora i apasionada pel mon de les falles que treballa any a any per conseguir que l'Oeste estiga en el mes alt de tot. Som del Oeste!

Notes de premsa:


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page