top of page

Arranca el 2018La comissió de la falla Oeste ha tornat a començar sense descans un nou exercici. I ho van fer el passat divendres 24 de març amb els seus ja famosos Divendres de Casal.

Si bé l'apuntà oficial no era fins diumenge, el divendres molts fallers i falleres es van arrimar al Casal Pascual García on ja estaven esperant les noves fitxes per a que tots aquells que no podien esperar anaren apuntant-se. La planxa es va posar en marxa de nou i no van faltar els millors entrepans i una nit fallera per recordar el fabulós exercici que acabem de concloure, i tornar a il•lusionar-nos amb un nou any faller que ens espera per davant sota la presidència de Vicent.

I es que a la Falla Oeste sempre estem preparats per cavalcar per la festa!!!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page