top of page

Rosa i Celia, FFMMs dels #70AnysOesteUn any més, la Falla Oeste va celebrar un dels seus actes més esperats i emotius, encara més si cap aquest 2018 cumplim 70 anys fent falla.

El passat dissabte 8 d'abril, a la Nau de l'Espai Fester de Dénia, es van reunir fallers i amics per conèixer el secret millor guardat per a l'exercici 2017-2018: els càrrecs que acompanyaran al nostre President, Vicent Josep Montaner i Ivars.


A les 22:30 hores tots els assistents van gaudir d'un sopar acompanyat de nervis i bromes, intentant endevinar en les cares dels presents alguna senyal del que anava a descobrir-se en unes hores. Finalitzat el sopar, sobre la mitjanit, va donar inici l'acte protocol·lari conduït per Tània Carrió, qui va agrair en primer lloc l'assistència de les Falleres Majors de Dénia, Mar Cabrera i Inés Alacreu, acompanyades pel President de la Junta Local Fallera.

Amb el barret de president infantil a la mà, Vicent va començar a rodar per la taula de la nostra xicalla fins que es va aturar en Aitor Taverner Parada, sorprenent a tots així amb el president infantil per al seu exercici.


A continuació, Aitor, acompanyat per Vicent, va agafar el ramell que va recaure en la nostra Celia Llorens i Pina, qui no va poder dissimular la seua careta emocionada per ser el seu amic d'escola qui li fera entrega de tan esperat ramell per a una fallereta de l'Oeste.


I el moment més esperat i emocionant de la nit, si cap, va concloure l'acte, quan Vicent, després de fer patir un poc més als assistents, va deixar el ramell de flors front a la nostra fallera Rosa Pastor i Sospedra, ara oficialment Fallera Major 2018.


Familiars i amics van felicitar als nous càrrecs, i així dona inici un nou any faller il·lusionant, un any on celebrem els #70AnysOeste i on continuarem treballant per que la nostra comissió continue sent la capdavantera de les falles a Dénia.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page