top of page

Treta Infantil 2018En el llenguatge de les flors, la tulipa simbolitza una declaració d’amor sincer. En concret la tulipa groga simbolitza l’amor incondicional. Així estimem nosaltres a la nostra xicalla, amb un amor incondicional, per això ho hem simbolitzat en la imatge de la treta. Ells són el futur de la falla.

Aquest 2018 els màxims càrrecs són per a Celia Llorens Pina com a Fallera Major Infantil i Aitor Taverner Parada com a President Infantil. Aquest reconeixement el farem oficial el proper diumenge 23 d’abril al Casal Pascual García amb la Treta Infantil 2018 de la Falla Oeste.

L’acte començarà a les 17.30h i, en finalitzar, hi haurà un fantàstic berenar per a tota la xicalla. Des d’aquestes línies convidem a tota la comissió infantil a gaudir de la seua treta, la treta infantil dels #70AnysOeste.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page