top of page

70 Anys de Falla OesteEl divendres 22 d'abril el Casal Faller Pascual García va celebrar la presentació de la imatge del 70 aniversari de la comissió. L'acte, presentat per Noelia Vargas va explicar el disseny, fet pel faller i dissenyador Valentín Alcalà, que va tindre gran aceptació entre els assistents. Una imatge inspirada en la Plaça Valgamedios és la creació per als #70AnysOeste, tal i com va explicar:


La imatge pensada per a la celebració, és tracta d’una composició neta, una composició clara i senzilla que transmeta la importància de l’aniversari i a la vegada els valors i característiques que simbolitzen el que significa “Falla Oeste”.

La imatge és conforma de dos colors: negre i groc sobre fons blanc. El negre traca de transmetre la fortalesa de la comissió durant aquests 70 anys. El groc, és el sentiment de la falla, els valors d’una comissió que porta fent festa fallera des de 1947. Tot açó sobre un fons blanc que representa l’estabilitat, decisió i innovació d’una comissió que avança per continuar al capdavant de les Falles de Dénia. La composició i la tipografia de la imatge correspon a una estructura basada en la geografia de la Plaça Valgamedios, l’epicentre de l’Oeste.

El “7” adopta la forma de la façana oest del barri traçada per les zones de màxima circulació. El “0” de manera més arrasada, representa la ubicació dels monuments en la plaça. Aquesta forma circular de doble color negre-groc, representa el cicle faller durant els 365 dies de l’any que aquesta comissió tan bé practica.

Per finalitzar trobarem l’eslògan “70 Anys Falla Oeste”, que juntament amb la tipografia numèrica formen un quadrat de proporcions aurees quedant una composició equilibrada i compensada a l’altura de la comissió.


Per sopar vam tindre unes fantàstiques coques valencianes fetes al casal de la manera més tradicional que van agradar i molt a tots els que soparen allí. Sense dubte el 70 aniversari de la Falla Oeste no podía començar de millor manera.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page