top of page

Gala dels 1 de JCFDissabte 6 de maig, a la Pobla de Vallbona és va celebrar la primera edició de la "Gala dels 1" organitzada per Junta Central Fallera de València. En aquesta novedosa gala és van fer entrega dels guardons a les falles guanyadores del banderí a la Millor Falla de la localitat.

Nosaltres vam estar presents per arreplegar el Premi a la Millor Falla de Dénia 2017 gràcies al monument gran "T'ho Conte?". Amb els nostres artesans Palacio i Serra al capdavant i amb Javi i Laura, càrrecs 2017 junts a ells vam arreplegar el màxim guardó que atorga JCF a les Falles de Dénia.


Des de aquestes línies donem l'enhorabona a JCF per aquesta novedosa gala a la que van assistir els mestres majors dels gremis d'artesans de València, Borriana i Alacant i la Fallera Major Infantil de València, i com no als nostres artesans Palacio i Serra que s'han endut un bon nombre de guardons en la mateixa.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page