top of page

IConnect, Sponsor 2018Volem donar la benvinguda a IConnect a la Falla Oeste com a sponsor oficial de l'exercici 2017/18. En IConnect treballen dur per oferir als seus clients les millors solucions per cobrir totes les seves necessitats de comunicació. Són l'operadora de fix mòbil i ADSL amb la millor cobertura nacional, mòbils i tablets lliures de totes les marques i models. Una infinitat d'accessoris que podràs trobar a les seues iconnect.tiendas a Dénia.


Nosaltres compartim la filosofía IConnect de "viure conectats és viure millor" i per aixó estem d'enhorabona per comptar amb ells aquest exercici faller tan assenyalat per a nosaltres: #70AnysOeste. A partir d'ara lluirem l'imatge IConnect en diferents productes, actes i plataformes com a mostra del seu compromís amb la nostra comissió.

Conecta't a l'Oeste, conecta't a IConnect!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page