top of page

Aprenem amb els Bombers!El dissabte 20 de maig, la xicalla de la nostra falla se'n va anar d'excursió fins al parc de bombers Dénia-Marina Alta per conèixer de primera mà, la gran tasca que fan aquestos professionals en les situacions d'emergència que és presenten cada dia.

A les 17h va començar la visita guiada per les instal·lacions del parc comarcal on els bombers ens van explicar la seua tasca del dia a dia, a més de poder vore en primera persona com actuen amb els seus mitjans. En finalitzar la visita, el parc va obsequiar a la xicalla amb un quadern didàctic sobre la professió.


Per a recuperar forçes ens desplaçarem fins al Casal Pascual García per a gaudir d'un fantàstic berenar que teniem preparat i acabar així una jornada d'alló més divertida.

Des de aquestes línies, la Falla Oeste vol agrair al parc de Bombers de Dénia el tracte rebut i el haver tingut les portes obertes per als mes menuts del barri groguet.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page