top of page

L'Oeste, de moda!Un any més la Falla Oeste s'ha convertit en centre de moda per un dia. De la mà de les tendes infantils Confort Infantil, Coqueta i Coletas, i la moda juvenil de Matilda, Charming, The Loft i Temptacions, el passat dissabte 10 de juny es van mostrar les noves tendències de la temporada.

La Passarel·la Oeste va tornar a congregar a una nombrosa quantitat de gent que va gaudir dels models que els nostres fallerets i fallers van lluir en un acte presentat per Josep i Elena, on els components de la nostra comissió es van convertir en models per un dia.

En primer lloc van desfilar els més menuts de la falla amb els models de Confort Infantil, Coqueta i Coletas, que van rebre una gran acceptació per part del públic assistent.


En acabar la xicalla, va ser el torn dels majors de la comissió, que després de passar per les mans de Campo Torres Peluquería, i el maquillatge de María Navarro, amb la moda de Temptacions i Matilda per a vestir a les falleres, i Charming i The Loft per als fallers, van presentar davant el públic les noves tendències per a aquest estiu 2017.

En acabar la passarel·la, es va oferir a la plaça un sopar popular en el què els assistents es va quedar a gaudir del millor ambient entre amics.


Des de la Falla Oeste volem agrair a Peluquería Campo Torres, María Navarro, Confort Infantil, Coqueta, Coletas, Matilda, Charming, The Loft i Temptacions la seua col·laboració un any més en la "Passarel·la Oeste", així com a tots els participants, assistents i públic en general que es van congregar a la Plaça Oeste per gaudir de la gran desfilada de moda de Dénia.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page