top of page

Recta final cap a les Carrosses 2017!Entrem en la recta final cap a la gran desfilada de carrosses i comparses de Dénia, festa d’interés turísitic provincials. Entrem en eixos dies on els fallers treballem a destall per a enllestir les nostres creacións, on compartim opinions sobre el nostre treball, assajem les comparses... uns dies frenètics!

Arrere queden ja les setmanes carrosseres amb un fum de coses com les jornades gastronòmiques que hem tingut: fideuà de foie i boletus, paella valenciana, arròs al forn, lasanya... i totes eixes vesprades i nits en la nau. Ah i com no, com és tradició a la nostra comissió els dijous temàtics!

Ens queden uns pocs dies per tindreu tot a punt per a la gran desfilada. Des de aquestes línies convidem a tots a gaudir junt a nosaltres de les #CarrossesDeDénia en el nostre 70 aniversari.

Per què gaudim tant de la #FestaMajorDénia2017? Dissabte 8 de Juliol ho descobriràs ací 👇


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page