top of page

Plata per al "Ball dels Vampirs"Tres mesos de feina a l'espai fester van donar el seu fruit el passat dissabte 15 de juliol al centre de la ciutat. Amb la carrossa dels #70AnysOeste "El Ball dels Vampirs" vam aconseguir el 2on Premi de les Carrosses de Dénia 2017. Una creació dels nostres fallers i falleres dirigida per Juan Carlos Català. Amb aquesta carrossa sumem ja 5 anys seguits en el més alt de la competició oferint a tota la ciutat carrosses i comparses del més alt nivell.


Amb les comparses infantils i grans anomenades "El ball de màscares" vam oferir una espectacular posada en escena recreant fidelment la temàtica vampírica que aquest any hem triat. Finalment el jurat de comparses ens otorgà el 4rt premi en infantils i el 5é premi en grans. En quant a la carrossa la cosa va ser diferent ja que ens quedarem tan sols a 5 punts de la millor carrossa.


Des de aquestes línies tan sols podem agraïr un any més a una comissió treballadora que cada any dona el màxim per portar l'espèrit groc al més alt de tot. Felicitar al nostre faller i artesà Juan Carlos Català per l'espectacular carrossa que ens va dissenyar, a Alex i Marina per la magnífica comparsa i a tot l'equip d'artística que s'ha encarregat de confeccionar els trajes, comparses i carrossa. Enhorabona!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page