top of page

Bye Summer!S’acaba el mes d’agost, i amb ell les vacances de la majoria de nosaltres. Tornarem a la rutina habitual de l’any i pot ser alguns ja comencen a sentir el famós síndrome post vacances tan depriment que acompanya el final de l’estiu.

Però la Falla Oeste vol que tots canviem eixe sentiment amb una gran festa, perquè dir adéu a l’estiu no significa que s’acaba la diversió, ni passar temps amb amics i gaudir encara del fantàstic oratge que tenim ací.

Així que per acomiadar d’una manera diferent i molt especial la millor estació de l’any, acosta’t el proper dissabte 26 d’agost a la nostra plaça, Valgamedios, i allí podràs gaudir de la millor festa de l’estiu.

A partir de les 19h comença el nostre “tardeo” amb inflables patrocinats per Benito per als més menuts i un fantàstic berenar-sopar. Els no tan menuts, podran gaudir també de la nostra barra a preus populars amenitzada pel gran DJ Christian Blond que ens farà ballar amb la millor música d’ara i de sempre fins l’hora de sopar.

A partir de les 21.30h podrem gaudir d’un fantàstic sopar per tan sols 10€, i acabarem la nit com més ens agrada acabar les festes, amb la música de la xaranga Toca’t un Ou.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page