Llangardaix encauat, estiu acabat.La Falla Oeste va celebrar el passat dissabte 26 d’agost una gran festa per acomiadar l’estiu d’una manera diferent i divertida.

A les 19 hores vam inaugurar la festa amb la millor música de la mà del gran DJ Christian Blond i amb un inflable patrocinat per Benito per a la xicalla de la falla. Ja cansats els nostres xiquets es va oferir un berenar-sopar a tota la comissió infantil per carregar energia i continuar botant fins ben entrada la nit.


A partir de les 21 hores, i encara amb l’inflable en marxa, fallers i amics de la nostra comissió van poder gaudir d’un fantàstic sopar, on ens van acompanyar també els amics de la Falla El Prado de Gandia, Falla Baix la Mar i la Falla Paris Pedrera.

Finalitzat el sopar, la xaranga Toca’t un Ou va amenitzar la festa per a que tots ballaren i gaudiren de la nostra barra a preus populars.