top of page

Signatura del monument gran 2018El proper diumenge 24 de setembre, a les 13h en el Casal Faller Pascual García, el nostre cau faller tindrem l’acte de signatura de contracte del monument gran amb els nostres artesans per a les falles 2018 que lluirem en la Plaça Oeste.

Com hem anunciat en el monument gran comptarem per cinquè any consecutiu amb el taller Palacio i Serra. Conten amb una trajectòria d’èxits i amb un esperit ambiciós. Estem segurs de que el proper mes de març gaudirem amb la seua creació que engalanarà el nostre barri.

Per celebrar aquesta efemèride tindrem una fantàstica paella valenciana patrocinada per Juan Lozano i Vicent Miralles. El preu del dinar serà per als xiquets de 5E i per als majors de 10E. Podeu confirmar assistència al telèfon 679 84 55 65 (Tadeo).

Vos esperem a tots. Cavalquem per la festa!


Anar al esdeveniment

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page