top of page

Renovem amb Palacio i SerraRosa i Vicent amb els artesans Palacio i Serra

El passat diumenge 24 de setembre amics i fallers de la nostra comissió vam voler compartir amb els càrrecs 2018, Vicent i Rosa, la signatura del monument gran per a les falles 2018 un any més amb el taller de Palacio i Serra.

Al voltant les 13 hores, Luis Palacio i Pepe Mas van arribar al nostre cau amb les seues famílies, i abans de gaudir d'un fantàstic dinar patrocinat per Juan Lozano i Vicent Miralles, cuinat amb l'ajuda d'Arturo, es va procedir a signar el contracte del monument que lluirà un any més a la nostra estimada plaça.


Signament del monument gran 2018

A continuació vam gaudir d'una fantàstica paella valenciana a la què no li faltava detall, acompanyada d'unes coques com a entrants. I com sempre per acabar els millors dolços. Comencem amb el compte enrere, ja tenim el monument en marxa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page