top of page

Cap de setmana de germanorRosa en la festa de Falla Camp Roig

Aquest cap de setmana ha estat intens en quant a festes falleres als districtes de la nostra ciutat. Com no podía ser d'altra manera, els nostres càrrecs van estar presents per continuar fent gala de la germanor fallera de les Falles de Dénia.

El dissabte començava amb la primera parada a la festa de la Falla Camp Roig en la que vam gaudir junt a la comissió més jove de les falles d'un matí molt divertit.


Rosa i Vicent en el sopar de Falla Darrere del Castell

Per la nit va ser el torn de gaudir junt als companys de la Falla Darrere del Castell del seu sopar al casal de la comissió. Una vegada acabat el sopar, Rosa i Vicent no van voler faltar a la festa mexicana de la Falla Saladar de la que van poder gaudir i molt amb els càrrecs de la comissió granota.


Rosa i Vicent en la festa mexicana de Falla Saladar

Diumenge va ser el torn de recuperar forces amb un fantàstic dinar a la comissió veïna de la Falla Les Roques. Des de aquestes línies agrair a totes les comissions que treballen tot l'any per continuar endavant amb aquesta festa que tan estimem i de la que celebrarem que tan sols falten sis mesos aquest diumenge amb el Mig Any Faller 2017!


Rosa al dinar de la Falla Les Roques

Rosa junt a la resta de càrrecs presents en el dinar de Les Roques

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page