top of page

Jocs Fallers 2018Els Jocs Fallers s’inauguraran el Dilluns 23 d´octubre del 2017 a les 20:30h es desenvoluparan al llarg d´octubre, novembre, i desembre concretament els dies: 23 i 25 d´octubre , 6, 8 , 14 , 21, 27, 29 de novembre i 11 i 13 de desembre enguany els jocs és realitzaran tots junts a la seu de Junta Local Fallera situada al C/Sertorio.

Cada falla serà l’encarregada d’organitzar un joc i de dur el material necessari per a realitzar-lo. Les semifinals i finals és jugaran els dies 15 i 16 de desembre al Centre Social a partir de les 20:30 hores, al igual que la resta de dies, deixant un marge de 15 minuts d’espera.

Es prega l’assistència dels Càrrecs 2018, grans i infantils, tant a la inauguració com a les semifinals i finals, amb el blusó i el mocador de la falla corresponent. Així mateix, els participants hauran de jugar obligatòriament amb el blusó i el mocador.

Qualsevol falla que no es presente a la primera partida sense avisar quedarà eliminada. A continuació teniu tota la informació necessària per dur a terme els jocs fallers:

CALENDARI OFICIAL JOCS FALLERS FALLES DÉNIA 2018

#jocsfallers #2018

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page