Gala de Nomenaments 2018Un excerici més, i amb aquest sumarem 5 edicions, arriba la Gala i Sopar de Nomenaments de la Falla Districte Oeste 2018. Aquesta gala i sopar de gala de la comissió tracta de reunir a tots els que han format, formen i formaràn part de la família fallera del nostre districte i el que significa “Ser de l’Oeste”. A més la comissió farà entrega de les Mencions votades en agraïment a aquells que han fet una tasca encomiable que cal destacar.

En aquest excercici 2017-2018 celebrem 70 anys de història com a comissió. És per tant una data magnífica per celebrar aquesta efemèride en un dia tan especial on la temàtica estarà centrada en la nostra història i que arribarà al seu moment àlgid amb l’entrega de les Mencions 2018 i l’entrega dels Pergamins acreditatius com a máxims càrrecs 2018 de la nostra comissió a Celia Llorens, Aitor Taverner, Rosa Pastor i Vicent Josep Montaner.

Fins ací podem avançar el que serà la Gala de Nomenaments 2018 ja que com és pròpi d’aquestos dies, l’emoció estarà fins el mateix moment de l’acte. La gala i el sopar tindràn lloc en els Salons El Poblet de Dénia el dissabte 2 de Desembre a les 21:30h.

El preu per persona és de 27E els adults i 15E els xiquets. Podreu comprar els tickets en el Casal els dies divendres 17 i 24 de 20:30h a 21:30h o al telèfon 654 816 960 (Bea). Des de aquestes línies vos convidem a tots a gaudir del sopar de gala de la Falla Districte Oeste.


ELECCIÓ DE MENCIONS PER LA COMISSIÓ

Periòde de propostes i votació Mencions Falla Districte Oeste 2018: Tot aquell soci de l’Associació Cultural i Festiva Falla Distircte Oeste major d'edat, podrà proposar un candidat/s (en cas de ser una associació o més d'una persona els proposats) els divendres anteriors a aquest sopar, en els quals protocol proporcionarà el imprés necessari per realitzar les propostes de cada soci (no s'admetrà cap paper extern). Seràn els divendres 10 i 17 de novembre de 20:30h a 22h en el Casal Faller Pascual García.