top of page

"Retalls de festa" veu la llumEls càrrecs amb el pergamí junt a l'autor del mateix, Vicent Ivars.

Joc de cartes. Aquest producte és un dels més arrelats als casals fallers: partides entre fallers, tertúlies entre tirades, i jornades molt apasionades. Aquesta essència des del màxim punt de vista valencià és el que ha plasmat Vicent Ivars en el nostre pergamí 2018 "Retalls de Festa."

Un pergamí que ha agradat i molt en la seua posada en escena al nostre cau. Vicent Ivars, dissenyador gràfic reconegut ha explicat el treball posant en valor la composició de cada una de les cartes dissenyades expressament per a l'Oeste, amb una forta influència del nostre escut.

Des de aquestes línies volem agraïr a Vicent Ivars la seua col·laboració amb nosaltres i animar als fallers a passar-se pel cau per arreplegar els pergamíns personals i gaudir de "Retalls de festa"!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page