top of page

Presentem els monuments a Portal de la Marina!S’acosten les Falles, l’entrada a la primavera amb la festa del foc per excel·lència del nostre territori. Per aquest motiu tenim l’orgull de convocar-vos el proper dissabte 20 de gener de 2018, al Centre Comercial Portal de la Marina a les 18h per tal de gaudir del que seran els nostres monuments per a les Falles 2018.

En aquest 70 aniversari comptem amb un nou amic com és Portal de la Marina per tal de presentar-vos els projectes que aspiraran a aconseguir el títol de millor falla en les categories especials de les falles de Dénia. En el monument infantil presentarem a Xàvier Gàmez, encarregat de confeccionar el cadafal infantil i que plantarà per primera vegada a Dénia. Ve de les categories més altes de València i Alacant.

En el monument gran renovem confiances amb Palacio i Serra. Serà el 5é any consecutiu que plantejaran al nostre districte amb un palmarés de dos segons i dos primers de categoria especial.

D’aquesta manera convoquem a tots els amants de les falles a gaudir junt a nosaltres i Portal de la Marina de la presentació de les falles de l’Oeste. No falteu!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page