top of page

El 2018 ja te nomsEl passat dimecres 21 de desembre, la Junta Local Fallera va desvetlar en la seu fallera els dos primers noms de les falles 2018. En primer lloc és va descobrir qui serà l'encarregat de l'imtage gràfica de les Falles 2018. Serà el nostre faller Valentín Alcalà qui dissenye la imatge de les falles de Dénia.

A continuació va ser el torn de descobrir el pregoner de les falles 2018. Aquest any recau en el faller del Centro Manolo Català al que des de aquestes línies donem la enhorabona.

En finalitzar les presentacions, va ser la final dels jocs fallers. Encara que participavem en set finals, tan sols el nostre faller Pepe Rubio va conseguir alçar-se amb el guardó de dard. Així, estem molt contents de tots i totes les falleres que han arribat fins al final.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page