top of page

Esbossos dels nostres argermanats del PradoEls càrrecs del Prado junt als nostres càrrecs

El passat dissabte 13 de gener els amics de la Falla Prado de la ciutat de Gandia van presentar els esbossos dels monuements que plantaràn les properes falles 2018. Com no podía ser d'altra manera, amb la magnífica relació entre el Prado i l'Oeste no podíem faltar a aquesta cita tan important per a una de les falles amb més guardons de la capital de la Safor.


Luis i Pepe presentant el esbos major

La Falla Prado va presentar de la mà d'Erik Martínez per a la infantil i de Palacio i Serra per al monument gran, ambós en la secció especial i amb grans sensacións per endur-se els dos palets de la ciutat. Des de aquestes línies volem agraïr a la falla germana el seu tracte i la seua hospitalitat i desitjar-los la major de les sort aquestes falles 2018!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page