top of page

Arriben els nostres dies!El proper dissabte 27 de gener, la comissió de la Falla Oeste realitzarà la seua tradicional visita als màxims càrrecs per veure els trages que lluiran el dia de la seua presentació. A les 17:30h, els més menuts de la comissió podran gaudir d’un berenar al casal abans de començar el recorregut.

La primera parada serà a la Plaça Valgamedios, a les 19:30h, on els càrrecs inauguraran els aparadors en què lluirà la seua foto junt amb la de la comissió.

A les 20:00h ens desplaçarem fins a la casa on els càrrecs infantils tindran posats els seus trages (C/Abu-Zeyan), i a continuació, anirem a casa de la Fallera Major (C/Pedreguer amb l'encreuament amb Joan Fuster). Una vegada finalitzades les visites, la comissió es reunirà en el casal per a poder gaudir d'un sopar en bona companyia i passar una gran vetllada.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page