top of page

Dos projectes especials!El passat dissabte 20 de gener va arribar un dels dies més assenyalats dins del calendari faller: la presentació dels esbossos per a les Falles 2018. Aquest any comptem amb el Centre Comercial Portal de la Marina com a patrocinador oficial de la comissió i és per aquesta raó que fins al major centre d'oci de la Marina Alta ens vam congregar per tal de desvetlar els projectes amb els que intentarem revalidar els millors guardons de les falles.

Aquest any, la Falla Oeste té el plaer de celebrar el seu 70 aniversari. 70 anys fent falla. 70 anys plantant monuments a la nostra plaça. 70 anys de música, color i pólvora. 70 anys de festa i tradició. 70 anys d’història. I són aquests 70 anys els que ens han portar hui ací a presentar els monuments que al mes de març es plantaran al nostre barri i ens faran reviure emocions i sensacions un any més.

Els monuments són una part imprescindible de la nostra festa. En ells vegem reflectit el treball de tot un any, tant dels fallers de la comissió com dels artesans, que durant els mesos previs a la plantà, es dediquen en cos i ànima a construir aquestes obres.

En l'acte conduir per Cristina Reig, vam anar desvetlant amb Xàvier Gàmez i Luis Palacio el que gaudirem el proper més de març a la nostra Plaça.

Tots hem sigut xiquets i sabem el que senten ells quan tenen por, perquè nosaltres també ho hem viscut. Eixa por a suspendre l’examen a l’escola o a anar a casa dels avis i que no ens agrade el menjar. Eixos i molts més són els temes tabú que tractarà el monument de la nostra xicalla. Enguany tenim una novetat al nostre barri i és que contem amb un nou artista per a la comissió infantil. Ell és Xavier Gámez i serà la primera vegada que plante a la nostra ciutat i a la secció especial infantil de Dénia. El color, la temàtica, el detall i la innovació són marca d'aquest artista amb qui podrem gaudir a la nostra plaça el proper mes de març


Estem ben segurs que tots hem anat amb les nostres àvies pel carrer, i quan s’han trobat amb l’amiga, s’han posat a xarrar i a presumir sobre els néts, a vore quin dels dos és millor. I també estem ben segurs de que les dos pensaven que portaven la raó. Doncs, és això el que els nostres artistes han volgut reflectir al nostre monument gran. Ja són diversos anys els que venim plantant el nostre monument gran de la mà de Palacio i Serra. Enguany tornem a renovar il·lusions amb ells, i és que ja són cinc anys els que ells dos, junt amb el seu equip, ens acompanyen durant el mes de març.


Una vegada ja presentats els esbossos dels monuments que es veuran a la nostra plaça dinsd’uns mesos, volem contar-vos que tenim un nou amic.Ell és el Centre Comercial Portal de la Marina, on ens trobem hui. Este exercici s’ha convertiten un dels nostres patrocinadors, i junt amb ell, al mes de març, farem un concurs d'allò mésdivertit. L’hem anomenat #SelfiFaller i ací vos el presentem: www.fallaoeste.com/selfifaller

A continuació pots reviure l'acte:


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page