top of page

Celia Llorens i Pina, FMi 2018Diumenge 4 de febrer va ser el dia elegit per somiar amb un mon on els joguets cobren vida, un somni on Celia i Aitor, envoltats de tota la xicalla van ser els protagonistes. Amb els joguets com a protagonistes, i la fada padrina Miriam Lozano com a presentadora, l'acte va donar inici.

Amb un escenari màgic, impressionant obra del nostre faller Juan Carlos, la xicalla va anar omplint-lo amb el Aitor Taverner Parada com a President Infantil 2018 de la millor xicalla de Dénia, la xicalla vaquera. Una vegada l'escenari ple, era el torn d'encendre la màgia. Erà el torn de donar-li vida als joguets, de donar-li vida al somni de Celia Llorens i Pina, qui va estar descoberta com a Fallera Major Infantil 2018 de la Falla Districte Oeste.

Amb l'exaltació de Marina Llorens, germana de Celia l'emoció va brollar i amb una emoció desbordada arribava el final de la presentació. Des d'aquestes línies volem donar l'enhorabona a l'equip de la presentació per un acte magnífic.

A continuació podeu gaudir al complet de la presentació gràcies a Dénia.com:


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page