top of page

Rosa Pastor i Sospedra, Fallera Major 2018Amb el musical d'ABBA, el passat divendres 2 de febrer vam presentar, proclamar i exaltar a nostra Fallera Major 2018: Rosa Pastor i Sospedra. Junt a la seua cort d'honor, la nit va estar envoltada d'un màgic i festiu ambient on Rosa, molt emocionada va estar proclamada Regina de la Falla Districte Oeste en el seu 70 aniversari.

En l'acte conduit per les seues amigues des de l'infantessa Maria Navarro i Veronica Alcalà, la nit va transcòrrer magicament presentat a la cort d'honor i al President 2018 Vicent Josep Montaner Ivars. El moment de la seua exaltació va a arribar de la mà de les seues cosines qui van fer que nostra Fallera Major s'emocionara i molt.

Des d'aquestes línies agraïr a tot l'equip que va poder fer aquesta nit màgica de Rosa, aquesta nit màgica dels 70 anys. A cotniuació podeu trobar l'acte complet gràcies a Dénia.com:


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page